Voluntariat cros i mitja per relleus de Granollers

Per a poder organitzar amb èxit el 49è Cros Internacional Ciutat de Granollers i la 7a Mitja Marató per Relleus els dies 6 i 13 de desembre és imprescindible l’ajuda i col·laboració dels atletes i socis no participants en la competició i mares i pares.

Per coordinar-ho més eficientment, preguem, us inscriviu a la secretaria del Club o envieu un correu electrònic a cag@cagranollers.com. Divendres 4 a les 19:30h realitzarem una reunió amb tots els que ens ajudareu en ambdues dates. Aquesta es farà al local social del Club, escales dels vestuaris (sota la graderia).

 

Una vegada més agraïm el vostre esforç.
Hi haurà un obsequi per a tots els voluntaris.

 

US HI ESPEREM!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *