El CAG subcampió masculí i 3r classificat femení als campionats del Vallès

Avui s’ha posat punt final als campionats del Vallès amb una jornada matinal marcada per la boira.
El Club amfitrió ha aconseguit millorar la 3a plaça que ocupava a la classificació per equips, situant-se en segona posició, darrere de la Joventut Atlètica Sabadell que s’ha proclamat campiona en ambdues categories, masculí i femení. En categoria femenina el Granollers ha mantingut la 3a posició.

 

Completant els podis per equips El Barberà ha estat tercer en categoria masculina i el Sant Celoni s’ha proclamat subcampió en la categoria femenina. Aquí podeu consultar els resultats de la 2a jornada al complet.

 

Veure fotos 2a jornada: Miquel Merino i Joan Sebastia.

 

MOLTES GRÀCIES ALS VOLUNTARIS QUE HO HEU FET POSSIBLE!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *