Resultats de la 1a jornada dels campionats del Vallès

Aquest matí a les pistes municipals de Granollers, hem pogut gaudir d’una bona jornada matinal. El sol i un fort vent han fet acte de presència i això ha influït en els resultats d’algunes proves. Ja podeu consultar els resultats d’avui aquí:


 

El Club Atlètic Granollers ha pujat en diverses ocasions al podi; Pol Carrera s’ha proclamat campió del Vallès en salt de llargada. Els llançadors Oleguer Roura, Alejandro Sannicolas i Laia Nogueras han estat subcampions en llançament de javelina, pes i martell respectivament. També en segona posició s’ha classificat l’equip masculí de relleus de 4×100 mll format per Pol Carrera, Octavi Jane, Marc Marin i Joan Riera. Les terceres posicions se les han guanyat: Vanessa Sancho al 5.000 mll, Joan Riera al 200 mll, les germanes Ana Monje al 800 mll i Laura Monje al 5.000 mm, i els equips de relleus 4×100 mll femení (Belen G., Paula R., Laia V. i Laia M.) i masculí B (Adrià S., Adrià R., Martí S. i Miquel R.).

 

La setmana vinent ens espera la segona i ultima jornada dels campionats. No oblideu apuntar-vos abans de dimecres al vespre!

L’horari de competició i reglament de la segona jornada el podeu trobar aquí.

 

Veure fotos 1a jornada: Salva PouMiquel Merino i Joan Sebastia.

 

NO ET PERDIS LA SEGONA JORNADA!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *